Green Bay Entrepreneur Domicile AB

Gävleborgs län

Information

Green Bay Entrepreneur Domicile AB är ett företag som finns i Ockelbo. I Green Bay Entrepreneur Domicile AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Löfstrand, Per Anders som är född 1958 och har titeln VD, Löfstrand, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstrand, Karin Marita som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Green Bay Entrepreneur Domicile AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Green Bay Entrepreneur Domicile AB på telefon 0297-50200.

Bolaget skall bedriva försäljning och montage av transportörkedjor och kedjehjul med tillbehör samt transmissionskedjor och kedjehjul, samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Green Bay Entrepreneur Domicile AB av bolagstypen Aktiebolag.

Green Bay Entrepreneur Domicile AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Green Bay Entrepreneur Domicile AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-28 och Green Bay Entrepreneur Domicile AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Green Bay Entrepreneur Domicile AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Green Bay Entrepreneur Domicile AB har 556660-2206 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.