Vent Installation Carwin AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Vent Installation Carwin AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Vent Installation Carwin AB är ett av dem. Statusen för Vent Installation Carwin AB är att Bolaget är inaktivt.

Vent Installation Carwin AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-05-26. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vent Installation Carwin AB ska trivas.

I Ockelbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets rörelse är: Demontering av ventilationsanläggningar samt därmed följande anpassningar av tillhörande byggkonstruktioner och försäljning av konsultjänster inom ventilationsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vent Installation Carwin AB inte är momsregistrerat.

Idag är Vent Installation Carwin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Vent Installation Carwin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7784050.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Vent Installation Carwin AB är Öberg, Cristen Thomas Ingemar som är född och har titeln Likvidator,Bosatt utomlands inom EES, .

Vent Installation Carwin AB har 556662-5710 som sitt organisationsnummer.