Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

556686-1711 är organisationsnummer för verksamheten Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB finns i.

Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB har varit registrerat sedan 2005-09-21 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Bernt Viktor -Stark, Jan Olof

Vill ni komma i kontakt med Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB så kan ni göra det på telefon genom 0297-42227 eller genom brev på följande adress:
S. Åsg. 9, 816 30, Ockelbo

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning innefattande mark- och byggentreprenad, projektering och exploatering av tomtmark, äga och förvalta fastighter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mark & Villaentreprenad i Ockelbo AB och det är Stark, Jan Olof som är född 1966 och har titeln VD, Stark, Jan Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Bernt Viktor som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Karin Anita som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor