Lingweld Produktion AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Lingweld Produktion AB. Det finns flera företag som liknar Lingweld Produktion AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-10-14 så har Lingweld Produktion AB varit registrerat. Idag är Lingweld Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Lingweld Produktion AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsv. 10, 816 92, Lingbo. Vi ni istället prata med Lingweld Produktion AB så kan ni göra det på 0297-55880.

Bolaget skall utföra laserskärning, svetsning, maskinbearbetning och montering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nämerfors, Kurt Roger Stanley som är född 1964 och har titeln VD, Nämerfors, Kurt Roger Stanley som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Johan Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lingblom, Pär Sune som är född 1962 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Nämerfors, Carina Anna-Britt som är född 1964 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln RevisorFeiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nämerfors, Carina Anna-Britt -Nämerfors, Kurt Roger Stanley Styrelsen skall, utöver arbetstagarrepresentanter, bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. .

Lingweld Produktion AB har 556687-8053 som sitt organisationsnummer.