Ockelbo Fastighetsaktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ockelbo Fastighetsaktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ockelbo här finns det många olika Aktiebolag. Ockelbo Fastighetsaktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Ockelbo Fastighetsaktiebolag är momsregistrerat sedan2007-07-30 och har organisationsnummer 556688-2865.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0297-572070 alternativt besöka eller skicka post till Ockelbo Fastighetsaktiebolag på följande adress Gäverängev. 11, 816 31, Ockelbo.

Ockelbo Fastighetsaktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I Ockelbo Fastighetsaktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ström, Göran Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dagligvaruhandeln, handel med aktiepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.