Åmot Invest AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Åmot Invest AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ockelbo här finns det många olika Aktiebolag. Åmot Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Åmot Invest AB är momsregistrerat sedan2007-01-18 och har organisationsnummer 556703-7915.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Åmot Invest AB på följande adress Svartnäsv. 7, 816 95, Åmotsbruk.

Åmot Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-18.

I Åmot Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wik, Lena Chatarina som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt uthyrning av bostäder och lokaler, massage och friskvård, snickeriarbeten, personaluthyrning och turistguidning samt därmed förenlig verksamhet.