Pötbobäckens AB

Gävleborgs län

Information

Pötbobäckens AB är ett av många företag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Pötbobäckens AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pötbobäckens AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-09-21.

Pötbobäckens AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-09-05. Men sedan 2006-09-21 så har Pötbobäckens AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åkrarna 12, 816 94, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pötbobäckens AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-43030.

Ockelbo arbetar för att företag som Pötbobäckens AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pötbobäckens AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva kennel och skogsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pötbobäckens AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pötbobäckens AB och det är följande personer, Johansson, Kjell Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Louise Ulrica som är född 1969 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pötbobäckens AB är 556710-3063.