Året runt frakt AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Året runt frakt AB. Det finns flera företag som liknar Året runt frakt AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2007-01-15 så har Året runt frakt AB varit registrerat. Idag är Året runt frakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Året runt frakt AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gäverängev. 72, 816 31, Ockelbo. Vi ni istället prata med Året runt frakt AB så kan ni göra det på 070-9113746.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmes förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Heurlin, Lars Edward Christian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderström, Leif Robert som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Heurlin, Lars Edward Christian -Söderström, Leif Robert Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. .

Året runt frakt AB har 556720-3954 som sitt organisationsnummer.