H Hansson Transport AB

Gävleborgs län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva åkeriverksamhet, handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för H Hansson Transport AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är H Hansson Transport AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 2007-01-29 så skapades H Hansson Transport AB och verksamheten är har F-skattsedel H Hansson Transport AB har haft det sedan 2007-03-08.

H Hansson Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-08

556722-1980 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ockelbo.

Just nu är H Hansson Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med H Hansson Transport AB så går det att nå dem via telefon på 0297-41670 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom H Hansson Transport AB är Hansson, Henrik Lars Erik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Sören som är född 1944 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, ABT Revision AB som är född och har titeln Revisor, .