Wallers El & Klimatteknik AB

Gävleborgs län

Information

Wallers El & Klimatteknik AB är en verksamhet som finns i Ockelbo. I Wallers El & Klimatteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waller, Anders Birger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Röstberg, Ann-Christin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wallers El & Klimatteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wallers El & Klimatteknik AB på telefon 070-6520525.

Bolaget ska arbeta med försäljning och service av klimat- anläggningar och andra elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wallers El & Klimatteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wallers El & Klimatteknik AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wallers El & Klimatteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-03 och Wallers El & Klimatteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wallers El & Klimatteknik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Wallers El & Klimatteknik AB har 556727-0730 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.