Ockelbo Schakt & Transport AB

Gävleborgs län

Information

556727-0755 är organisationsnummer för företaget Ockelbo Schakt & Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ockelbo Schakt & Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Ockelbo Schakt & Transport AB finns i.

Ockelbo Schakt & Transport AB har varit registrerat sedan 2007-03-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ockelbo Schakt & Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Ockelbo Schakt & Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ockelbo Schakt & Transport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ockelbo Schakt & Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3216162 eller genom brev på följande adress:
Vreten 7, 816 94, Ockelbo

Bolaget skall arbeta med markarbeten, transporter, svetsning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ockelbo Schakt & Transport AB och det är Pettersson, Per Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ritter, Kerstin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,