Butiq i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

Butiq i Ockelbo AB är ett av många verksamheter som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Butiq i Ockelbo AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Butiq i Ockelbo AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-24.

Butiq i Ockelbo AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-05-08. Men sedan 2007-05-24 så har Butiq i Ockelbo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Åsg. 7, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Butiq i Ockelbo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-42190.

Ockelbo arbetar för att verksamheter som Butiq i Ockelbo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Butiq i Ockelbo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av kläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Butiq i Ockelbo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Butiq i Ockelbo AB och det är följande personer, Sand, Malin Katarina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wennlund, John Ola som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sand, Christina Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Butiq i Ockelbo AB är 556729-3963.