Jan Stark Huskonsult AB

Gävleborgs län

Information

Jan Stark Huskonsult AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Jan Stark Huskonsult AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jan Stark Huskonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jan Stark Huskonsult AB har haft sedan 2007-07-30. Jan Stark Huskonsult AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jan Stark Huskonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torgg. 8, 816 30, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0297-42117.

Ockelbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jan Stark Huskonsult AB Privat, ej börsnoterat.

Jan Stark Huskonsult AB har idag 556730-2434 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jan Stark Huskonsult AB

Bolaget skall bedriva försäljning av prefabricerade hus, mark- och byggentreprenad, projektering och exploatering av tomtmark, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Jan Stark Huskonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stark, Jan Olof som är född 1966 och har titeln VD, Stark, Jan Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Karin Ann-Charlotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .