Triadin AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Triadin AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Triadin AB är ett av dem. Statusen för Triadin AB är att Bolaget är aktivt.

Triadin AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-01. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Triadin AB ska trivas.

Triadin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, behandling och utbildning inom medicinsk vård, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Triadin AB inte är momsregistrerat.

Idag är Triadin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Triadin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2546705.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Triadin AB är Meijering, Georg Philipp Immanuel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Johan Peter som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Triadin AB har 556731-0759 som sitt organisationsnummer.