CT socionomresurs AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter CT socionomresurs AB. Det finns flera bolag som liknar CT socionomresurs AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

CT socionomresurs AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-11 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-09-18 så har CT socionomresurs AB varit registrerat och sedan 2007-10-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är CT socionomresurs AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med CT socionomresurs AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med CT socionomresurs AB så kan ni göra det på 0297-42675.

Bolaget skall bedriva socionomkonsultverksamhet och därmed jämförlig verksamhet. Utredningsuppdrag åt socialtjänst och andra aktörer, t.ex. barnavårdsutredningar, familjerhemsutredningar, sociala utredningar, vårdnadsutredningar, adoptionsutredningar. Utbildning och stöd avseende anbudsförande samt marknadsföring inom motsvarande tjänster, äga och förvalta värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eide Åberg, Torild Ingmari som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åberg, Åse Camilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Hans Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant, Åberg, Leif Christer som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna .

CT socionomresurs AB har 556738-2519 som sitt organisationsnummer.