Tomas Axelsson Bygg och Industri AB

Gävleborgs län

Information

Tomas Axelsson Bygg och Industri AB är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Tomas Axelsson Bygg och Industri AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tomas Axelsson Bygg och Industri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-29.

Tomas Axelsson Bygg och Industri AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-11-12. Men sedan 2007-11-29 så har Tomas Axelsson Bygg och Industri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ulvsta 37, 816 94, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tomas Axelsson Bygg och Industri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2403648.

Ockelbo arbetar för att bolag som Tomas Axelsson Bygg och Industri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tomas Axelsson Bygg och Industri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget ska utföra byggnadstjänster samt bedriva service av maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tomas Axelsson Bygg och Industri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tomas Axelsson Bygg och Industri AB och det är följande personer, Axelsson, Rolf Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Curt Daniel som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Tomas Axelsson Bygg och Industri AB är 556742-5797.