Langbergets Mekaniska

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Langbergets Mekaniska är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Langbergets Mekaniska är ett av dem. Statusen för Langbergets Mekaniska är att Bolaget är aktivt.

Langbergets Mekaniska är ett Enskild firma och skapades 1989-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Langbergets Mekaniska ska trivas.

Langbergets Mekaniska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Langbergets Mekaniska är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Langbergets Mekaniska och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Langbergets Mekaniska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-41045.

.

De som är på något sätt har med Langbergets Mekaniska är Östlund, Hans Ingemar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Langbergets Mekaniska har 560726-XXXX som sitt organisationsnummer.