Louise hobbyhörna Ockelbo

Gävleborgs län

Information

Louise hobbyhörna Ockelbo hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Louise hobbyhörna Ockelbo finns. I Ockelbo så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Louise hobbyhörna Ockelbo tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Louise hobbyhörna Ockelbo har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Louise hobbyhörna Ockelbo så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6208897.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Louise hobbyhörna Ockelbo har idag 580301-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Louise hobbyhörna Ockelbo

Tillverkning och försäljning av hantverk samt försäljning av prydnadsföremål.

I Louise hobbyhörna Ockelbo så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uhrus, Per Olof som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, Uhrus, Ewa Louise Elisabeth som är född 1964 och har titeln Prokurist, .