Lars Arkesjö Konsult

Gävleborgs län

Information

Lars Arkesjö Konsult är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Lars Arkesjö Konsult finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lars Arkesjö Konsult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-30.

Lars Arkesjö Konsult som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-11-07. Men sedan 1996-01-01 så har Lars Arkesjö Konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars Arkesjö Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ockelbo arbetar för att bolag som Lars Arkesjö Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lars Arkesjö Konsult. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Tillverkning och montering av skyltar, montering av konferens- utrustningar samt snickeriarbeten med dithörande monteringar, reparationer och nybyggnationer, även konsultuppdrag.

Firmatecknare för Lars Arkesjö Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars Arkesjö Konsult och det är följande personer, Arkesjö, Lars Eric Mikael som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lars Arkesjö Konsult är 590121-XXXX.