Ingemar Danielsson Bygg

Gävleborgs län

Information

590318-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ingemar Danielsson Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingemar Danielsson Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Ingemar Danielsson Bygg finns i.

Ingemar Danielsson Bygg har varit registrerat sedan 2005-11-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingemar Danielsson Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Ingemar Danielsson Bygg är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Ingemar Danielsson Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingemar Danielsson Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0297-40538 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, murning, putsning, gjutning, armering och träarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingemar Danielsson Bygg och det är Danielsson, Sven Ingemar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,